• 1405/06/07 - 16:34
  • - تعداد بازدید: 54
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

افتتاح ۲۳ طرح کشاورزی ایلام با سرمایه‌ گذاری ۴۵۰ میلیارد تومانی در هفته دولت

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام از افتتاح و بهره‌برداری ۲۳ طرح بخش کشاورزی با سرمایه‌گذاری حدود ۴۵۰ میلیارد تومان و ایجاد اشتغال برای ۳۶۰ نفر در هفته دولت خبر داد.

کشاورزی
 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام، علیرضا طولابی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام، گفت: این طرح‌ها در حوزه‌های مختلف آب و خاک، دامپزشکی، دامپروری و زراعت اجرا شده‌اند.

 

علیرضا طولابی در حاشیه برپایی میز خدمت این اداره‌کل در مصلی نمازجمعه ایلام در گفت و گو با خبرنگار نودادامروز به مناسبت هفته دولت اظهار کرد: در هفته دولت امسال ۲۳ طرح در بخش کشاورزی استان به بهره‌برداری رسید که مجموع سرمایه‌گذاری انجام‌شده برای اجرای این طرح‌ها حدود ۴۵۰ میلیارد تومان بوده است.

 

وی افزود: این طرح‌ها در حوزه‌های مختلفی از جمله آب و خاک، دامپزشکی، دامپروری و زراعت اجرا شده‌اند و با بهره‌برداری از آنها زمینه اشتغال ۳۶۰ نفر فراهم شده است.

 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام با اشاره به اهمیت اجرای طرح‌های تولیدی در بخش کشاورزی گفت: امیدواریم با ورود این طرح‌ها به چرخه فعالیت و تولید، شاهد افزایش ظرفیت‌های تولیدی و نقش‌آفرینی بیشتر آنها در بخش کشاورزی استان باشیم.

طولابی همچنین از برپایی میز خدمت جهاد کشاورزی در مصلی نمازجمعه ایلام خبر داد و گفت: به مناسبت هفته دولت، میز خدمت با حضور همکاران و کارشناسان مجموعه جهاد کشاورزی برپا شده است تا مسائل و درخواست‌های مردم به صورت مستقیم بررسی شود.

وی ادامه داد: تلاش می‌کنیم درخواست‌ها و مشکلات مراجعه‌کنندگان در حوزه‌های مرتبط با جهاد کشاورزی به صورت ویژه بررسی و برای رفع آنها در چارچوب ضوابط و ظرفیت‌های موجود اقدام شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام در پایان بر ضرورت ارتباط مستقیم دستگاه‌های اجرایی با مردم تأکید کرد و گفت: حضور در میزهای خدمت فرصت مناسبی برای شنیدن مسائل و مشکلات مردم و پیگیری مطالبات آنان است. 

  •  

 

  • گروه خبری : اخبار هفته دولت,منتخب استانها,استان ایلام
  • کد خبر : 287396
کلمات کلیدی
مهناز گرایی روابط عمومی ایلام
خبرنگار

مهناز گرایی روابط عمومی ایلام