• 1404/06/08 - 07:24
  • - تعداد بازدید: 40
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

افتتاح سردخانه بالای صفر پنج هزار تنی در نورآباد با سرمایه‌گذاری ۸۰ میلیارد تومانی

به مناسبت هفته دولت، سردخانه بالای صفر با ظرفیت پنج هزار تن و با سرمایه‌گذاری بیش از ۸۰ میلیارد تومان در شهرستان نورآباد به بهره‌برداری رسید. این طرح با اشتغال مستقیم ۱۵ نفر گامی مهم در جهت حمایت از کشاورزان و توسعه صنایع تبدیلی لرستان است.

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی لرستان، آیین افتتاح سردخانه بالای صفر  پنج هزار تنی با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار لرستان، فرماندار دلفان، رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان،سرپرست معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان، مدیرکل اقتصادی استانداری، مدیر تعاون روستایی استان، مدیر صنایع سازمان و مدیر جهاد کشاورزی دلفان برگزار شد.

در این مراسم معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار لرستان با تبریک هفته دولت گفت: «احداث این سردخانه یک پروژه زیربنایی مهم است که می‌تواند ضمن کاهش هزینه‌های حمل‌ونقل و نگهداری از مهاجرت روستاییان جلوگیری کرده و اشتغال پایدار در منطقه ایجاد کند. دولت با حمایت از چنین طرح‌هایی در عمل به وعده‌های خود مبنی بر توجه به مناطق کمتر برخوردار و تقویت اقتصاد روستایی پایبند است.»

وی افزود: «با راه‌اندازی این سردخانه، محصولات کشاورزی در فصل برداشت دیگر ناچار به ارسال به استان‌های همجوار نخواهند بود و این موضوع موجب افزایش ارزش افزوده، کاهش ضایعات و تنظیم بازار محصولات در تمام فصول می‌شود.»

همچنین در ادامه این آیین، رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان اظهار داشت: «راه‌اندازی سردخانه‌های استاندارد از مهم‌ترین نیازهای بخش کشاورزی لرستان است. این پروژه علاوه بر تأمین امنیت غذایی شهرستان و استان، موجب رونق اقتصادی، بهبود معیشت کشاورزان میشود و همچنین نقش اساسی در تنظیم بازار محصولات کشاورزی شده و همچنین باعث میشود که تعادل قیمت در بازار محصولات کشاورزی را بدنبال داشته باشد.» 

وی تصریح کرد: «توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی یکی از اولویت‌های جهاد کشاورزی است و بهره‌برداری از این سردخانه نمونه‌ای روشن از همراهی دولت و بخش خصوصی برای خدمت به مردم و تقویت تولید ملی است.»

این پروژه با سرمایه‌گذاری بیش از ۸۰ میلیارد تومان و ظرفیت نگهداری پنج هزار تن محصولات، نقش مهمی در تثبیت بازار، کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و ایجاد بیش از ۵۰ نفر فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم ایفا می‌کند. 

  • گروه خبری : اخبار هفته دولت,منتخب استانها,استان لرستان
  • کد خبر : 210903
کلمات کلیدی
روابط عمومی جهادکشاورزی لرستان طاهره شفیعی
خبرنگار

روابط عمومی جهادکشاورزی لرستان طاهره شفیعی