• 1405/03/24 - 08:24
  • - تعداد بازدید: 31
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اشتغال ۱۱۵ نفری با پروژه‌های جدید جهاد کشاورزی در کهگیلویه و بویراحمد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد از بهره‌برداری ۱۸ پروژه در این استان همزمان با هفته جهاد کشاورزی خبر داد و گفت: این طرح‌ها که عملیات اجرایی آن‌ها از تابستان سال گذشته آغاز شده بود، با هدف تقویت زیرساخت‌های کشاورزی به مرحله بهره‌برداری رسیدند.

رضا فرازی

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد، رضا فرازی اظهار داشت: پروژه‌های مذکور با اعتباری بالغ بر ۱۵۷ میلیارد ریال و با تمرکز بر مدیریت منابع آب و خاک اجرایی شده‌اند که گامی مهم در مسیر خودکفایی و افزایش بهره‌وری بخش کشاورزی استان محسوب می‌شوند.

 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به شعار هفته جهاد کشاورزی با عنوان «امنیت غذایی در سایه وحدت و اقتدار ملی»، تصریح کرد: تامین امنیت غذایی پایدار به عنوان یکی از ارکان اقتدار ملی، نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی و مشارکت حداکثری بهره‌برداران است و لذا با تکمیل این ۱۸ پروژه، گام عملی مؤثری در جهت همسویی با راهبردهای کشور برداشته خواهد شد.

 

فرازی در خصوص دستاوردهای اشتغال‌زایی این طرح‌ها توضیح داد: با تکمیل و بهره‌برداری از این پروژه‌ها، برای ۳۹ نفر به‌صورت مستقیم و ۷۶ نفر به‌صورت غیرمستقیم فرصت شغلی پایدار ایجاد شده است.

 

وی خاطرنشان کرد: همچنین ۳۵۲ خانوار در شهرستان‌های بویراحمد، باشت، کهگیلویه، دنا و گچساران از مزایای مستقیم این پروژه‌ها بهره‌مند خواهند شد.

 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: توسعه طرح‌های آب و خاک به‌ویژه در مناطق مستعد استان، نقش تعیین‌کننده‌ای در مقابله با چالش‌های اقلیمی و ارتقای تاب‌آوری تولید در بخش کشاورزی ایفا می‌کند و این سازمان با تداوم این مسیر، در جهت افزایش ضریب امنیت غذایی استان و کشور حرکت می کند.

  • گروه خبری : منتخب استانها,استان كهگیلویه و بویر احمد ,هفته جهاد کشاورزی
  • کد خبر : 271241
روابط عمومی سازمان   جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد
خبرنگار

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد