• 1405/05/05 - 11:48
  • - تعداد بازدید: 22
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

کشت مکانیزه نخود در لرستان راهکاری برای افزایش بهره‌وری و کاهش هزینه‌ها

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: کشت مکانیزه نخود در این استان با استفاده از ارقام اصلاح‌شده و پایه‌بلند، موجب افزایش عملکرد، تسریع در برداشت و صرفه اقتصادی بیشتر برای کشاورزان شده است.

44

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی لرستان، سید فرشاد بابایی در حاشیه بازدید از مزارع نخود شهرستان دلفان با بیان این‌که نخود در استان لرستان به دو صورت پاییزه و بهاره کشت می‌شود، اظهار داشت: در گذشته نخود به‌صورت سنتی کشت می‌شد، اما در چند سال اخیر با تولید ارقام اصلاح‌شده و پایه‌بلند از سوی مراکز تحقیقاتی، امکان مکانیزه شدن همه مراحل کاشت، داشت و برداشت فراهم شده است. 

 

وی افزود: این موضوع علاوه بر اینکه از نظر اقتصادی برای کشاورزان مقرون‌به‌صرفه است، باعث تسریع در زمان برداشت و افزایش راندمان تولید و عملکرد محصول نیز می‌شود.

 

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی لرستان خاطرنشان کرد: کشت‌های مکانیزه معمولا به اصلاح بافت خاک و زمین کمک می‌کنند و عملکرد آن‌ها در مقایسه با کشت‌های سنتی به‌مراتب بهتر و بالاتر است. 

  • گروه خبری : منتخب استانها,استان لرستان
  • کد خبر : 280504
کلمات کلیدی
فاطمه شهسواری لرستان
خبرنگار

فاطمه شهسواری لرستان