• 1405/05/11 - 15:39
  • - تعداد بازدید: 10
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

صادرات ۲هزار تن محصولات لبنی از استان مرکزی

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی از صادرات ۲ هزار تن محصولات لبنی تولیدی این استان در قالب ۸۵ محموله خبرداد.

شیر

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزرات جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی ، محمد فتاحی، مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی، از صادرات ۲ هزار تن محصولات لبنی تولیدی این استان به بازارهای خارجی خبر داد و گفت: این میزان محصول از ابتدای سال تاکنون در قالب ۸۵ محموله و با نظارت کامل بهداشتی و فنی دامپزشکی به کشورهای هدف ارسال شده است.

 

وی  با اشاره به روند رو به رشد صادرات محصولات لبنی استان افزود: میزان صادرات این محصولات در سال ۱۴۰۵ نسبت به مدت مشابه سال گذشته سه برابر افزایش یافته که نشان‌دهنده ظرفیت بالای تولیدکنندگان استان در تامین بازارهای بین‌المللی است.

 

فتاحی با اشاره به صادرات خوراک طیور اظهار کرد: از ابتدای امسال ۱۲ تن خوراک طیور نیز در قالب یک محموله و با نظارت اداره‌کل دامپزشکی استان مرکزی به خارج از کشور صادر شده که این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۱۰۰ درصد افزایش داشته است.

 

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی همچنین از صادرات آبزیان زینتی از این استان خبر داد و تصریح کرد: امسال ۷۹ هزار و ۴۸۵ قطعه آبزیان زینتی در قالب هشت محموله و با نظارت این اداره‌کل به بازارهای خارجی صادر شده است. همچنین از ابتدای سال تاکنون ۵۵۲ تن خوراک و مکمل آبزیان نیز در قالب ۲۳ محموله و با نظارت اداره‌کل دامپزشکی استان مرکزی به خارج از کشور ارسال شده است.

 

وی از صادرات تخم‌مرغ خوراکی خبر داد و افزود: امسال ۲۰۰ تن تخم‌مرغ خوراکی در قالب هشت محموله و تحت نظارت اداره‌کل دامپزشکی استان مرکزی به کشورهای هدف صادر شده است. همچنین ۳۵۶ تن آلایش مرغی امسال در قالب ۱۶ محموله و با نظارت بهداشتی دامپزشکی این استان به خارج از کشور صادر شده است

  • گروه خبری : منتخب استانها,استان مرکزی
  • کد خبر : 281758
بهزاد آنجفی  مرکزی
خبرنگار

بهزاد آنجفی مرکزی