• 1403/10/26 - 10:43
  • - تعداد بازدید: 702
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

جوابیه وزارت جهاد کشاورزی به گزارش «وطن امروز»

جوابیه وزارت جهاد کشاورزی به گزارش « وطن امروز» که در تاریخ ۱۴۰۳/۱۰/۰۳ با عنوان « ذبح بازار گوشت» منتشر شد، به شرح زیر است: « برخورداری کشور از بارش‌ های مناسب در سال گذشته، ثبات نسبی قیمت نهاده‌ های دامی در سال جاری و بهبود فضای کسب‌ وکار در واحدهای پرواربندی کشور، موجب ترغیب دامداران با هدف افزایش ظرفیت دام موجود واحدهای دامی شد.
بنا به گزارش مرکز آمار ایران، تعداد گاو و گوساله پروار شده در دامداری‌ های کشور در تابستان ۱۴۰۲ معادل ۵۱۲ هزار رأس بود و در تابستان ۱۴۰۳ به ۷۳۵ هزار (بیش از ۴۳درصد افزایش) رسیده است. همچنین به واسطه افزایش تولید گوشت مرغ در سال جاری در مقایسه با سال‌ های گذشته، تقاضای گوشت قرمز تولید داخل در بازار نسبت به زمان مشابه در سال گذشته، کاهش یافت و این امر سبب شد تا برای تعدادی از دامداران بواسطه عدم کشش بازار، امکان عرضه دام زنده پای کشتار (انباشت) میسر نگردد.
وزارت جهادکشاورزی به منظور حمایت از تولید داخل (جلب رضایت دامداران) و با عنایت به مصوبه و موافقت شورای عالی قیمت‌ گذاری، نسبت به خرید دام پای کشتار (انباشت) با هدف تامین بخشی از ذخایر استراتژیک با مباشرت شرکت پشتیبانی امور دام اقدام کرده است. همچنین تا پایان سال، با پیگیری ریاست محترم جمهور در ارز مورد نیاز برای واردات گوشت قرمز تغییری رخ نداده است و تا پایان سال روند فعلی در بازار گوشت چه درباره تولید داخل و چه واردات، ادامه می‌ یابد.
شایان ذکر است در سال جاری در راستای حمایت از اقشار آسیب‌ پذیر بخشی از نیاز کشور از مسیر واردات گوشت منجمد و گرم در دستور کار قرار گرفت که همواره میزان آن با در نظر گرفتن تمهیدات لازم در دستور کار معاونت امور تولیدات دامی قرار دارد.
  • گروه خبری : روشنگری رسانه ای
  • کد خبر : 191668
کلمات کلیدی
صمیمه خدامی عباسیه
خبرنگار

صمیمه خدامی عباسیه