• 1405/06/19 - 11:27
  • - تعداد بازدید: 113
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
پژوهشگر مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی اصفهان در گفت‌وگو با ایرنا؛

ظرفیت افزایش بیش از ۶۰ درصدی عملکرد پنبه اصفهان با ارقام جدید

پژوهشگر مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی اصفهان گفت: ارقام جدید پنبه در شرایط طبیعی ظرفیت تولید بیش از پنج هزار کیلوگرم در هکتار را دارند؛ ظرفیتی که می‌تواند عملکرد این محصول را در استان بیش از ۶۰ درصد افزایش دهد.

1788940656-6aa1117049f4a-

 

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان تات، مجید جعفرآقایی پژوهشگر این مرکز در گفت‌وگو با ایرنا با اشاره به ظرفیت ارقام جدید پنبه، گفت: در حالی که متوسط عملکرد پنبه در استان اصفهان حدود سه هزار کیلوگرم در هکتار است، ارقام جدید این محصول در شرایط طبیعی ظرفیت تولید بیش از پنج هزار کیلوگرم در هکتار را دارند.

 

انتخاب رقم مناسب؛ گام نخست افزایش عملکرد

 

وی افزود: انتخاب رقم مناسب، مدیریت صحیح مزرعه و استفاده بهینه از نهاده‌ها می‌تواند فاصله موجود میان عملکرد فعلی و ظرفیت تولید ارقام جدید را کاهش دهد.

 

ظرفیت ارقام جدید برای جهش تولید پنبه

 

جعفرآقایی ادامه داد: استفاده از ارقام جدید پنبه، در کنار مدیریت صحیح مزرعه و بهره‌گیری بهینه از نهاده‌ها، می‌تواند زمینه‌ساز افزایش بهره‌وری و ارتقای تولید این محصول در استان اصفهان باشد.

  • گروه خبری : دیگر رسانه ها,سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی
  • کد خبر : 289760
کلمات کلیدی
مریم ابراهیمی سازمان تات
خبرنگار

مریم ابراهیمی سازمان تات