• 1405/03/30 - 09:52
  • - تعداد بازدید: 56
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

تامین نهاده‌های دامی با کشت جایگزین

طبق برآوردهای وزارت جهاد کشاورزی، با کشت 130 هزار هکتار سورگوم به جای ذرت، تا 25 درصد در تامین نهاده‌های دامی و تا 15 درصد در آب کشاورزی صرفه‌جویی می‌شود.

سورگوم

 

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از صدا و سیما، معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی گفت: تحقیقات زیادی در ارتباط با کشت جایگزین نهاده‌های دامی انجام شد، کشتی که در اقلیم‌های مختلفی قابلیت توسعه دارد و از طرفی دارای عملکرد بالا و کیفیت بهتری است.

 

مجید آنجفی افزود: در حال حاضر سورگوم کشت جایگزین مناسب ذرت است که به شکل علوفه‌ای و دانه‌ای کشت می‌شود و عملکرد آن میانگین می‌تواند تا ۲ برابر ذرت می‌تواند باشد.

 

یکی از بند‌های سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی، وزارت جهاد کشاورزی را مکلف به افزایش تولید داخلی نهاده‌ها و کالا‌های اساسی کرده است و توسعه کشت محصولات راهبردی از جمله سورگوم در همین راستا دنبال می‌شود.

 

توسعه کشت سورگوم به عنوان محصولی کم‌آب‌بر و جایگزین مناسب ذرت، نقش مهمی در کاهش وابستگی کشور به واردات نهاده‌های دامی خواهد داشت.

 

  • گروه خبری : اخبار روز,دیگر رسانه ها,اخبار تایپی
  • کد خبر : 273651
مریم  مهدوی
خبرنگار

مریم مهدوی

تصاویر

آنجفی 1

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید