• 1404/11/15 - 10:26
  • - تعداد بازدید: 118
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
معاون وزیر جهاد کشاورزی خبر داد:

بهره‌برداری از ۱۰۷۳ پروژه زیرساختی آب و خاک در دهه فجر

معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی از بهره‌برداری یک هزار و ۷۳ پروژه زیرساختی آب و خاک بخش کشاورزی در استان‌های سراسر کشور به مناسبت دهه فجر خبر داد.

 

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی، صفدر نیازی شهرکی روز سه‌شنبه در گفت و گو با ایرنا درباره پروژه‌های افتتاحی این معاونت افزود: این تعداد پروژه به ارزش ۲ هزار و ۴۶۱ میلیارد تومان انجام شده که می‌تواند برای ۴۱ هزار و ۳۸۴ نفر تثبیت اشتغال ایجاد کند.

وی تصریح کرد: این پروژه‌ها در بخش‌های مختلف بازسازی، لایروبی و مرمت قنوات، ایجاد سامانه‌های نوین آبیاری تحت فشار، پروژه انتقال آب با لوله است که ۷۰ تا ۸۰ درصد پروژه‌های ما به این بخش تعلق دارد.

نیازی شهرکی خاطرنشان کرد: امسال در مجموع ۳ هزار و ۲۹۴ پروژه در بخش‌های مختلف وزارت جهاد کشاورزی با ارزش بیش از ۳۵ هزار میلیارد تومان افتتاح می‌شود که ۹۲ هزار و ۲۴۹ نفر اشتغالزایی به همراه خواهد داشت که پروژه‌های آب و خاک بیشترین تعداد و کثرت را دارد.

  • گروه خبری : اخبار روز,دیگر رسانه ها,اخبار تایپی
  • کد خبر : 244328
مریم  مهدوی
خبرنگار

مریم مهدوی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید