• 1404/08/24 - 10:09
  • - تعداد بازدید: 1034
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
وزیر جهاد کشاورزی:

آینده کشاورزی در دستان نسل مهارت‌محور هنرستان‌هاست/ تجهیز هنرستان‌های کشاورزی از برنامه‌های دولت

وزیر جهاد کشاورزی با بیان این که امنیت غذایی اولویت اول کشور است، گفت: آینده کشاورزی در دستان نسل مهارت‌محور هنرستان‌هاست که باید با تخصص و فناوری‌های نوین برای تامین نیازهای کشور آماده شوند.

 

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی، غلامرضا نوری در جریان سفرش به آذربایجان شرقی و در بازدید از یک هنرستان کشاورزی در تبریز، با اشاره به شرایط پیچیده اقلیمی و ضرورت ارتقای مهارت‌های نسل جوان، گفت: هنرستان‌ها نقش تعیین‌کننده‌ای در تربیت نیروی انسانی متخصص در بخش کشاورزی بر عهده دارند، که در این راستا باید از تلاش معلمان، هنرآموزان و دانش‌آموزان این مجموعه‌ها قدردانی کرد‌.

 

وی مهارت‌آموزی در هنرستان‌ها را یکی از ضروریات آینده کشور دانست و تاکید کرد: بازار کار به مهارت نیاز دارد و فرد کاربلد هیچ‌گاه بیکار نخواهد ماند.

 

وزیر جهاد کشاورزی، امنیت غذایی را اولویت اول کشور توصیف کرد و با اشاره به تحولات جهانی و استفاده برخی دولت‌ها از سلاح گرسنگی، گفت: امنیت غذایی حتی برای یک ساعت هم قابل تعویق نیست. کشوری که امنیت غذایی ندارد، امکان اثرگذاری در صحنه بین‌المللی را از دست می‌دهد.

 

وی با بیان این که ایران در سال‌های پیش‌رو با چالش‌های جدی خشکسالی، کاهش منابع آب، تغییرات اقلیم و فرونشست زمین روبه‌روست، تاکید کرد: در چنین شرایطی، راهی جز اتکا به فناوری و روش‌های نوین کشاورزی وجود ندارد. بسیاری از شیوه‌های سنتی آبیاری و تولید عملاً از رده خارج شده‌اند.

 

نوری آبیاری هوشمند، سیستم‌های تحت فشار و زیرسطحی، و به‌ویژه توسعه گلخانه‌های مدرن و کشت‌های متراکم را مسیر اجتناب‌ناپذیر آینده کشاورزی کشور دانست و بر ضرورت آشنایی و تسلط نیروی انسانی با این فناوری‌ها تاکید کرد.

 

وی از برنامه‌های دولت چهاردهم و وزارتخانه متبوع خود برای تجهیز هنرستان‌های کشاورزی به امکانات آموزشی و ماشین‌آلات جدید، و راه‌اندازی گلخانه‌های نمونه خبر داد و گفت: نسل امروز هنرستان‌ها در سال‌های آینده مسئول تأمین امنیت غذایی کشور خواهند بود و باید بیش از گذشته برای این مسئولیت آماده شوند.

 

وزیر جهاد کشاورزی که پس از گذشت ۴۱ سال در هنرستان محل تحصیل خود حضور یافته است، با یادآوری دوران تحصیلش همزمان با اواخر جنگ تحمیلی و شهادت تعدادی از هم‌کلاسی‌ها، گفت: آموزش‌های دقیق و عملی هنرستان، ریشه بسیاری از دانش مورد استفاده در مدیریت امروز او را تشکیل می‌دهد.

 

وی ضمن ابلاغ سلام رئیس‌جمهور، یاد معلمان و هنرجویان شهید هنرستان را گرامی داشت و از نقش اثرگذار فارغ‌التحصیلان این مرکز در حوزه‌های مختلف تولید و مدیریت کشاورزی تقدیر کرد.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدی,اخبار تایپی
  • کد خبر : 230091
مریم  مهدوی
خبرنگار

مریم مهدوی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید