• 1404/08/28 - 07:20
  • - تعداد بازدید: 68
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

آغاز برداشت خیار گلخانه‌ای از سطح ۱۹۵۰ هکتار گلخانه‌های جنوب کرمان

برداشت خیار گلخانه‌ای از سطح ۱۹۵۰ هکتار گلخانه‌های جنوب کرمان در نیمه دوم آبان‌ماه امسال آغاز شد و بنا بر اعلام مسئولان، تولید این محصول نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.

به‌گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان، صادق حسین‌زاده، مدیر باغبانی این سازمان گفت: میانگین عملکرد خیار گلخانه‌ای در این منطقه به ۲۰۵ تن در هکتار رسیده که نسبت به سال گذشته رشد قابل توجهی داشته است. وی علت افزایش تولید را استفاده از بذرهای پربازده، مدیریت بهینه تغذیه گیاهی، بهره‌گیری از آبیاری نوین و توسعه زیرساخت‌های گلخانه‌ای عنوان کرد.

حسین‌زاده افزود: شهرستان جیرفت بیشترین سطح زیرکشت و میزان تولید خیار گلخانه‌ای را در جنوب کرمان داراست و به‌عنوان مهم‌ترین قطب تولید این محصول در منطقه شناخته می‌شود. به گفته او، با توجه به سطح زیرکشت ۱۹۵۰ هکتاری، پیش‌بینی می‌شود مجموع تولید خیار گلخانه‌ای در فصل جاری به حدود ۳۹۹ هزار تن برسد.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان اظهار داشت: بخش قابل توجهی از این محصول علاوه بر تأمین نیاز بازار داخل، قابلیت صادرات به کشورهای همسایه، روسیه، ارمنستان و سایر مقاصد صادراتی را دارد. برداشت خیار گلخانه ای در جنوب کرمان از نیمه دوم آبان اغاز و با توجه به شرایط آب و هوایی منطقه تا اواخر خرداد ادامه خواهد داشت.

  • گروه خبری : منتخب استانها,استان جنوب کرمان
  • کد خبر : 230777
کلمات کلیدی
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی جنوب استان کرمان فرشید صحت منش
خبرنگار

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی جنوب استان کرمان فرشید صحت منش

تصاویر