• 1405/06/08 - 09:07
  • - تعداد بازدید: 181
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بهره برداری از کارخانه خوراک آماده دام همیار نیک جنوب پارسه در مرودشت

هم زمان با ششمین روز از هفته دولت، کارخانه خوراک آماده دام همیار نیک جنوب پارسه در شهرستان مرودشت به بهره برداری رسید.

IMG_20260830_090815_592

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، کارخانه خوراک آماده دام همیار نیک جنوب پارسه با ظرفیت تولید ۱۴ هزار تن محصول در سال، در زمینی به مساحت ۵ هزار و ۵۷۲ مترمربع و زیربنای ۲ هزار و ۲۵۰ مترمربع احداث شده و زمینه اشتغال ۱۲ نفر را فراهم کرده است.

 

این واحد تولیدی با هدف تأمین خوراک آماده دام، حمایت از رونق تولید، ایجاد اشتغال و توسعه فعالیت‌های بخش دامپروری به بهره‌برداری می‌رسد.

 

در ادامه این مراسم، مسئولان ضمن بازدید از بخش‌های مختلف کارخانه، در جریان روند فعالیت و ظرفیت‌های تولیدی این واحد قرار می‌گیرند.

 

این مراسم با حضور مسعود گودرزی معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس، اسفندیار عبداللهی نماینده مردم شهرستان مرودشت در مجلس شورای اسلامی، سیدمختار امیری فرماندار ویژه شهرستان مرودشت، علی فلاحی معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، سیروس شفیعی راد معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی شهرستان و جمعی از مسئولان شهرستانی و مدیران بخش کشاورزی، برگزار شد. 

  • گروه خبری : اخبار هفته دولت,استان فارس
  • کد خبر : 287541
کلمات کلیدی
روابط عمومی جهاد کشاورزی فارس اشتری
خبرنگار

روابط عمومی جهاد کشاورزی فارس اشتری