• 1404/10/29 - 11:29
  • - تعداد بازدید: 63
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

صادرات بیش از 3 هزار و 400 محموله مرکبات و کیوی مازندران به بازارهای جهانی

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران از صادرات بیش از ۲8 هزار تن کیوی و 40 هزار تن مرکبات این استان در سال جاری خبر داد و گفت: این محصولات به کشورهای هدف از جمله هند، اوراسیا و حاشیه خلیج فارس ارسال شده است.

 

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران، اسداله تیموری یانسری با اشاره به آمار صادرات کیوی مازندران اعلام کرد: 488 محموله به وزن 10953 تن به کشور هند و 842 محموله به وزن 17725 تن به سایر کشورها صادر شده است. در مجموع، 1330 محموله کیوی به وزن 28678 تن از مازندران راهی بازارهای جهانی شده است.

 

وی در ادامه به صادرات مرکبات اشاره کرد و افزود: در این بخش 2089 محموله به وزن 42057 تن از استان صادر شده است.

 

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران، کشورهای هدف این صادرات را شامل اوراسیا و همچنین کشورهای حاشیه خلیج فارس عنوان کرد. 

 

وی در تشریح اهمیت صادرات مرکبات و کیوی تأکید کرد: صادرات این محصولات، زنجیره‌ای از دانش و تخصص را از مزرعه تا بازارهای جهانی به همراه دارد. این زنجیره نه‌تنها موجب افزایش کیفیت، ماندگاری و ارزش افزوده محصول می‌شود، بلکه با انتقال فناوری و نوآوری به بخش کشاورزی، رقابت‌پذیری تولیدکنندگان مازندرانی را در عرصه جهانی ارتقا می‌بخشد.

 

  • گروه خبری : اخبار روز,اخبار تایپی,استان مازندران
  • کد خبر : 242134
یاسر محمودی برنتی
خبرنگار

یاسر محمودی برنتی

تصاویر